Generelt Messer

Vi savner Beep messen!

TV2 beep har tidligere afholdt Beep-messen, bl.a.  2011 og 2012. Selvom messen begge årene har været rigtig godt besøgt, valgte TV2 at holde pause og evaluere på messen formål og de tidligere afholdte events. Vi er mange som savner denne messe og spørgsmålet er så om den nogensinde kommer igen? I denne artikel vil vi opsummere alle de gode ting fra Beep-messerne, og stærkt opfordre dem til at få stablet denne fornemme messe på benene igen!

Beep-messen har dannet grundlag for danmarks forbrugerelektronikmesse, der med fokus på ny teknologi, gadget og engagerende indhold, har været en frontløber for hele branchen. Her fik mange af producenterne et eksporneringsvindue over for forbrugerne, og mulighed for at fremvise deres brede sortiment. Mange store danske teleproducenter var med begge år, hvor de på vegne af mobilproducenterne, fremviste de sidste nye mobiltelefoner. Messen var en rigtig god mulighed for at sammenligne de forskellige modeller, og der var mulighed for at stå med telefoner fysisk og afprøve de forskellige funktioner. Messen har som nævnt ikk fundet sted siden 2013, og det er i mange frustration. Både for producenter, men også for forbrugere. Forbrugere kan stadig sammenligne forskellige mobiltelefoner i telebutikker, men udvalget er meget begrænset. Som så mange andre ting, er internettet blevet en god mulighed for at sammenligne produkter. Netop sammenligne af mobiler kan gøre nemt på mobilkunden.dk.

Sammenlign populære mobiltelefoner

Mobilkunden.dk tager udgangspunkt i netop mobilkunden, og råder og vejleder forbrugeren til der rette valg. Det rette valg af mobiltelefon er selvfølgelig subjektivt fra kunde til kunde, men hjemmesiden danner grundlag for sammenligning af de forskellige produter på en nem og overskuelig måde, så den enkelte forbruger føler sig rigtig godt rustet til det næste køb. Bag siden står 2 af danmarks førende mobileksperter Nicolas Fredriksen og Steen Jørgensen, som har mange år erfaring af testning og guides af forskellige mobiltelefoner.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *