Generelt

Var du til Danmarks hurtigste bil 2016?

Tiptoptrafik DHB

Eventmagasinet var med ved DHB 2016 og igen i år var der tale et bil-event i verdensklasse.

Programmet var i følge arrangørerne bag det mest variede program, og vi må sige, at løftet om fede biler, motorstøj og duften af afbrændte dæk blev opfyldt til fulde. Danmarks Hurtigste Bil varede tre dage og Traditionel banesport, drifting og street race blev kombineret med en massefestlige indslag.

201 meter rent bilrace

Street race-konkurrencen med de klassiske accelerationsdueller var en stor oplevelse, og man bliver som tilskuere kastet tilbage tilbage til skolebænken og den fornemmelse man troede man fik, når man endelig fik kørekortet i hus. Men ak, de biler er overnaturligt hurtige. Det var i øvrigt Max Street-køreren Kim Hansen som tog deltagere, konkurrenter og publikum i køreskole og sikrede sig titlen på overbevisende vis.

Drifting var der også konkurrence i, og et stærkt felt fra Danmark, Holland, Sverige og Norge blev skolet i episk drifting af Andreas Øvergaard, som vandt i Pro-klassen.

Smukke scener og bødeblok

Padborg Park udgjorde en smuk scene, og med lokation nær grænsen var der ikke langt til det forjættede tyskland, hvor man kunne fylde sukkerdepoterne inden de mange smukke biler skulle nydes på pladsen. Igen i år gav en DHB-tatovering adgang til pladsen, og vi så flere store tatoveringer på stærke arme.

Det lokale politi måtte i imidlertid have bødeblokken frem 160 gange og bede om at se deltagernes kørekort. Hele 172 overtrædelser af færdselsloven blev der registreret så mon ikke der er et bare stykker der skal op til køreprøve igen. Flere af disse var på motorcykel, men der er ingen meldinger om, hvor mange der skal på udkig efter et nyt motorcykel kørekort.

Eventet løb i øvrigt roligt af stablen og det var skønt at se så mange glade mennesker mødes om en fælles passion for biler og race – og så gjorde det bestemt heller ikke noget, at der var underholdning for friske fyre i form af sjove biler, en noget alternativ bilvask og ikke mindst dans.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *