Blog

Tænk over rammerne til jeres event

Når man som virksomhed står overfor at skulle afholde et større event i form at en konference, et kursus internt eller eksternt eller bare et større møde, er der en del ting man skal tænke på. Der er mange virksomheder, der vil have en tendens til at tænke meget i, hvad indholdet på konferencen eller mødet er. Der er derfor mange, der vil bruge deres krudt på at planlægge det hele ned til mindste detalje om, hvem der skal tale, hvad der skal siges, hvad der skal foregå, hvordan det skal foregå osv osv.

Når dette sker, er der mange der har en tendens til at glemme eller i hvert fald ikke prioriterer rammerne højt nok. Det kan dog være en rigtig god ide, at dette fylder lidt mere i bevidstheden, når man skal planlægge en konference eller et kursus. Indholdet skal naturligvis være i orden, men hvis man gerne vil have at deltagerne husker det i lidt længere tid, kan det være god logik, at det rent faktisk er værd at huske. Så udover at indholdet og det faglige naturligvis skal være i orden, så er det en klogt at have rammer, som man også husker på, om som er rare at være i.

Tænk de udendørs arealer med

Konferencecenteret Hindsgavl Slot, der udover at være et slot og en restaurant også er et konferencecenter, gør eksempelvis meget ud af, at rammerne omkring en konference. De store åbne rum er mere indbydende end de almindelige mødelokaler, man kan møde rundt omkring i landet på diverse konferencecentre. Samtidig er de udendørs rammer perfekte til pauser, og når der lige skal strækkes ben, hvor man kan gå rundt i den store have der omkranser området.

En konference er en helhedsoplevelse, og hvis helheden er i orden, så er det noget det bliver i erindringen i meget længere tid, end hvis det KUN er det faglige, eller KUN rammerne for den sags skyld.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *