Generelt

Stort event for anmeld-håndværker

Årets håndværker

Anmeld-haandvaerker.dk er hjemmesiden hvor brugere får lov til at anmelde den oplevelse de har haft med deres håndværkere. Alle brancher er repræsenteret og hvert år bliver det delt en førsteplads ud. I år blev eventet afholdt i Cirkusbygningen, og opbakningen omkring eventet var så stort at trafikken på HC Andersens Boulevard var spærrede for trafik, da busser og limousiner holdte i kø indtil til eventet. Eventet var i år rykke til større lokaler, og fandt sted d. 6 april 2016.

Til eventet er 6 forskellig firmaer, i hver kategori repræsenteret som finalister, og kun en løb med sejren. 13 forskellige brancher inden for håndværk er nomineret til årets håndværker, i hver branche. Hver eneste branche har en hovedsponsor. Af sponsorer kan blandt nævnes ICOPAL – LOXAM – AO Johansen – BDO – Beckers – Isopaint – Mercedes Benz – Heatsave – Ordrestyring.dk – Al Finans – Flisepartneren – Optimera – ICM. De større kategorier som tømrer og tagspecialister er delt på i 2 kategorier, hvor firmaerne deles på i forskellige kategorier efter antal ansatte. Mindre brancher som arbejdsmiljø og gulvsliber var også repræsenteret.

De store vindere

Egon Olsen & Søn var vinderen i den største branche, som er tømrer for plus 10 ansatte. Ligeledes blev årets entreprenør vundet er La Carta Byg aps. Det er en stor prestige og vinde titlen som årets håndværker. Bare at være nomineret blandt de 6 finalister er stort, og virksomheder få en masse gratis omtale. Omtale fra anmeld-håndværker er en af de bedste af slagsen, da anbefalingerne kommer fra forbrugerne.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *