Generelt

Store og små koncerter forbeholdt alle mennesker

store og små koncerter

Koncerter og store events har altid været forbeholdt det almene menneske, som søger en oplevelse eller en festlig aften. De seneste år er der kommet et større fokus på f.eks. blinde og døve også kan få en oplevelse, ved at tage til samme koncerter og events som alle andre. Nu er de ”skjulte” sygedomme også kommet i fokus, da flere bosteder tilbyder specifikke ture og events for psykiske syge.

Det er svært at se med psykiske syge, da mange mennekser med sådan en sygdom ofte ikke viser sygdommen. En psykisk sygdom kan ikke ses, og netop derfor er det vigtigt at tage hensyn til den enkeltes behov. Men både læger og psykologer, anbefaler psykiske syge, at tage ud og opleve ting, naturligvis under de rette forhold.

Disse event skal dog forekomme i samarbejde med bosteder, da støtte er en vigtig del af processen for psykiske syge. Der findes en lang række events som sætter fokus på mangfoldigheden hvor alle er velkomne. Herunder listes der 3 events på fyn, hvor alle afholdes i sommeren 2018

Rock under broen

Rock under broen har  eksisteret i mere en 30 år, og første gang i år er festivalen udsolgt før selve dagen. Med et forsalg på 17.500 billetter, har der simpelthen ikke kunne klemmes én eneste gæst mere ind på pladsen.

Tinderbox

Tinderbox så første gang dages lys i 2014, hvor hele 23000 mennesker gæstede festivalen. Tinderbox er en festival fordel over 3 dage, hvor store navne som Robbie Willams, Calvin Harris og mange flere tildligere har været tilstede. Festivalen gør meget ud af skabe en god stemning, så alle mennesker er velkomne.

Grøn koncert

Grøn koncert finder sted i Odense d. 27 juli i år. Som altid er koncerten at finde i 8 store byer i danmark og stå på henover sommeren. Som altid går al overskud til muskelsvindfonden.

Arbejdet med oplevelser for psykiske syge er heldigvis et områder flere events og koncerter har fokus på, og som vi helt sikkert vil komme til at se mere til i fremtiden.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *