Blog Generelt

Sørg for at WiFi spiller på konferencen

Hvis du står overfor at skulle afholde en konference eller andet, hvor mange mennesker skal være samlet, er der en masse ting skal der skal være styr på. Noget er nice to have, mens andet er absolut need to have. En af de ting som man bare ikke må gå ned på, om som alle forventer spiller i et professionelt setup, er at man uden større problemer kan få adgang til nettet.

De fleste har naturligvis data inkluderet i deres telefon abonnementer, men ikke desto mindre, så forventer man i dagens Danmark anno 2017 naturligvis, at man uden problemer kan logge på et lokalt WiFi og dermed få adgang til alt hvad man ellers måtte have brug for, ikke mindst hvis det er noget, hvor man skal bruge en bærbar computer, her der nemlig langt færre der har direkte internet adgang.

Få noget ud af dine besøgendes WiFi brug.

Der findes mange måder at sikre et stabilt WiFi, og der findes mange smarte måder at løse det på. En af de rigtig smarte er ved at bruge en open mesh løsning som denne. Dette gør det muligt for de deltagende at logge på WiFi uden at skulle bruge kode eller lignende. Når de logger ind, vil de blive anbefalet at tjekke ind til arrangementet.

På den måde vil du få noget PR ud af det, hvilket er win-win, da dine gæster får internet og du får lidt opmærksomhed. Det er dog ikke et krav, så skulle de ikke ønske at gøre brug af denne, kan de springe skridtet over, så de ikke behøver tjekke ind, da der naturligvis kan være forskellige årsager til, at de ikke øsnker at gøre dette.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.