Generelt

Snart går nettet amok i gode tilbud

Cyber mandag eller Cyber Monday, som amerikanerne kalder det, er dagen efter den amerikanske Thanksgiving, hvor man kan være heldig at finde virkelig mange lækre tilbud på nettet. 

Amerikanerne fejrer traditionen tro deres Thanksgiving den fjerde torsdag i november. Thanksgiving er det vi her i Danmark kender som Høstfest, og med den historiske vigtighed en god høst har, kan man jo godt forstå, at amerikanerne ønsker at sige tak til gud.

Cyber Monday er på vej frem

Efter torsdagens Thanksgiving følger fredagens Black Friday, hvor fysiske butikker går tilbudsamok i en gaveflod af skarpe priser på diverse produkter. Som en online pendant til Black Friday har man over de seneste år set Cyber Monday sprede sig på tværs af kloden, og det vil uden tvivl komme os her i skandinavien til gode.

Hos UNIGgardin kunne man håbe på gode priser på rullgardin – men der er uden tvivl rigtig mange ting, der kommer på bud. Det er særligt elektronik virksomheder, som kaster om sig med de gode tilbud, og i en tid, hvor julegavehandlen ikke er langt væk, kunne det give mening at finde den store pengepung frem og få indkøbt gaver til hele familien.

Ofte kan det være svært at finde den helt rigtige gave, men nu hvor det bliver mere og mere populært, vil man som forbruger opleve, at flere og flere forskellige typer af produkter kommer på tilbud. Lige netop derfor er sådan noget som interiør og indretning ikke utænkeligt at finde gode priser på. Og så er det med levering og fragt ofte nemt at få en god handel i hus.

Mens Thanksgiving ikke er en stor begivenhed her i Danmark, så er både Black Friday og Cyber Monday blevet taget godt i mod af virksomheder og forbrugere.

I år falder Cyber Monday på d. 28. november, Thanksgiving på d. 24. november og dermed falder Black Friday på d. 25. november. Rigtig god indkøbslyst og god tilbudsjagt.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *