Blog

Sælg dit budskab via et speak

speak

Det er blevet mere udbredt med digitale annoncer og at få et budskab ud via diverse digitale medier og platforme. En rigtig måde at få et budskab ud på disse platforme er via et speak, hvor det helt nøjagtigt kan sættes fokus på dit budskab eller sætter fokus på den information, du gerne vil have udbredt.

Til mange forskellige platforme

Et speak med dit budskab kan du bruge til rigtig mange forskellige platforme. Fordelen er at det er så specifikt målrettet dem du gerne vil ramme med dit budskab, og du kan også vælge at få lavet forskellige versioner til dine forskellige målgrupper. Et speak kan bruge på sociale medier, på dit eget website, i en app eller måske i et nyhedsbrev. Men det kan jo også bruges som et radiospot eller blive lavet til en reklamefilm.

Speak til andre ting

Det er ikke kun til at sælge en vare eller en serviceydelse at du med fordel kan få lavet et speak. Det kan jo også være til en undervisningssituation eller til et event at du har brug for at få indtalt en form for information.

Den rette stemme

Det er en rigtig god ide at vælge en stemme, der passer til dit budskab i dit speak. Har du en professionel samarbejdspartner på området kan de helt sikker hjælpe dig med at finde en stemme, som du vil blive tilfreds med.

Prisniveau

Via https://www.speakstudiet.dk/ kan du let og hurtigt få et prisoverslag på hvad det vil koste at få lavet et speak. Du kan lede blandt deres muligheder for stemmer, angive hvor du skal bruge dit speak og give et emne, så kan du hurtigt få en pris. Og Speakstudiet holder til på Islands Brygge i det centrale København, så er meget tilgængelige for de fleste. De arbejder med både store og små virksomheder, og har dermed stor erfaring.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.