Generelt

Sådan skaber du et humørfyldt kontor

Der ingen grund til at et kontor skal være kedeligt og kun med rene linjer. Indretningen har nemlig ekstrem meget at sige for arbejdsglæden og kreativiteten. Et hvidt klinisk rum med udelukkende nøgne skriveborde og tomme vægge giver hverken meget inspiration eller motivation blandt medarbejderne.

Vælg nogle anderledes og bløde møbler
Pift derfor gerne kontoret op med finurlige og inspirerende ting. Naturligvis kræver ethvert kontor, at der er nogle gode siddepladser, hvor man kan sidde ambitiøst og arbejde. Men hvad med at vælge nogle bløde møbler til indretningen også?

Disse bløde møbler kan være en afveksling til de klassiske kontorstole. Vælg eventuelt nogle sofaer eller sækkestole, hvor I kan slingre jer til interne møder eller pauserne. Dette giver en anden atmosfære og en vis form for hygge. En moderne indretning, som kan inspirere medarbejderne til nye arbejdsmåder.

Husk vægpynten og farverne

Der er næsten ikke noget mere intetsigende end kedelige hvide vægge. Der må gerne være smæk på farverne på et kontor. Der er ingen grund til at skrue ned for indretningen. Gør det gerne mere hjemligt med flotte billeder og plakater. Det kan blandt andet være inspirerende citater, som sætter gang i kreativiteten. Man kan også ophænge en stor opslagstavle hvorpå der er skrevet mission, vision og deadlines.

Lav nogle flotte rumdelinger på kontoret. På denne måde kan man også lave nogle forskellige zoner i lokalet, fx afslapningszone, arbejdszone og stillezone. I reolerne kan man opstille Bantex ringbind, så papirsagerne altid er til at finde. En god måde at mixe det praktiske med det æstetiske.

På denne måde skaber man et inspirerende arbejdsmiljø, hvor ideerne kan få lov til at vokse. Opfordre også gerne medarbejderne til, at selv tage en lille ting med til deres egen kontorplads. På denne måde får man også noget personlighed ind på kontoret.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *