Events Generelt

Rygter til Apples næste event

telepristjek

Apple afholder hvert år et arrangement hvor du præsentere deres nye produkter og software. Dette arrangement kaldes for Keynote eller Worldwide Developers Conference. Apple har formået at skabe utrolig meget omtale til dette arrangement hver gang, og fansene er ellevilde. Apples Keynote afholdes typisk 2 gange årligt. Typisk ligger den første Keynote i foråret og en i efteråret. Den i foråret, er typisk en masse nye software som de lancere og den i efteråret er typisk hardware. Det næste event forventes at blive afholdt september 2016, hvor rygterne går på, at de vil annoncere den nye iPhone 7.

Eventet i foråret bød på en masse forbedringer til Apple Watch. Apple Watch er efter lanceringen i 9/9 2014 blevet modtaget med blandede følelser. På det tidspunkt var andre konkurrenter allerede fremme med smartwatch, og Apple bud på smartwatch er altså Apple Watch. Ud over at vise hvad klokken er, kan Apple Watch snakke sammen med din iPhone, hvor du kan modtage sms-beskeder, e mails, telefonopkald og bruge utallige Apps som er optimeret til den lille skærm.

Til eventet i år kom opdateringen til Apple Watch og bød på en masse spændende opdateringer som f.eks. at man kan kontrollere sit hjem via Apple HomeKit, betale med dit kreditkort og forlænge parkering, alt igennem ApplePay. ApplePay er endnu ikke kommet til danmark, men flere går i spænding og venter på hvornår det bliver muligt. Ud over en masse nye funktionaliteter i uret, udkom Apple også med en masse tilbehør til uret. Derved rammes en endnu større målgruppe, hvorfor at uret både kan styles til unge mennesker eller til forretningsmanden.

Hold dig opdateret omkring kommende Apple events.

Hvis du er nysgerrig omkring Apples kommende events, så hold øje på telepristjek.dk, som udover sammenligner abonnementer og telefoner, også opdatere med det nyeste nye inden for tech-verdenen.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.