Events

Portvinssmagning: en fællesoplevelse i høj kvalitet

Skal du til fødselsdag og er i tvivl om, hvilken gave du skal give til ham/hende, der aldrig mangler noget? Så er en oplevelse den bedste vej at gå. Hvis de er typen, der elsker at nyde lidt selvforkælelse i form af god mad og lækker vin, så find en portvinssmagning – en lærerig og smagfuld oplevelse!

Arrangementer med portvin på dagsordenen

Når du planlægger at tage til portvinssmagning, bør du starte med at danne dig et overblik over, hvilke arrangementer der finder sted i nærheden. Der findes mange forskellige typer af arrangementer, så gør dig bekendt med, hvad din by evt. tilbyder. Portvinssmagninger har selvfølgelig portvinen i fokus, og lægger lokale til en smagning af op til flere forskellige portvine, som gruppen guides igennem af en ekspert. Denne oplevelse er særlig lærerig, og der er ofte mulighed for at købe de vine, man allerbedst kunne lide, til nedsatte priser. Disse arrangementer afholdes ofte i lokaler tilhørende eller lejet af en portvinsforhandler, og der kan huses store grupper til f.eks. firmaarrangementer lige så vel som mindre grupper.

Portvinssmagning ude eller hjemme

Det er også muligt at få portvinsoplevelsen på restaurant. Flere restauranter laver nemlig i samarbejde med vinproducenterne prøvesmagninger i egen restaurant. Her serveres der ofte 3-4 retter mad til portvinssmagningen, og man får mulighed for at udvide sin viden om smagsbalancer og den perfekte kombination af den rette vin til den gældende mad. Denne type af portvinssmagning er hyggelig og perfekt til en lille og tæt gruppe venner eller familie. Ønsker man en mere intim og nede på jorden portvinssmagning, kan man også sagtens huse et arrangement i eget hjem. Her kan du enten vælge enten at blive vært til et åbent hus-arrangement, eller du kan vælge at arrangere en lukket portvinssmagning for gruppen. Bestil portvinssmagning med eller uden foredrag om produktionen af vinene.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.