Events

Neglekursus event!

Neglekursus

Er du til negle, pynte og file? Så skal du tage et kursus i negleteknik! Et forløb på blot 4 dage, hvor du blandt andet lære om neglens anatomi og generelle negleteknikker.

Flere og flere skønhedssaloner er begyndt at tilbyde en helhedsoplevelse af skønhed, blandt andet ved frisøren kan man flere steder også få massage og ordnet negle. Hvis du selv elsker at blive forkælet, og ønsker at kunne forkæle andre, kan du nu tage uddannelsen som negleteknikker på blot 4 dage. Et neglekursus tager udgangspunkt i Creative Nail Design også kaldet CND, som igennem de seneste par år har skabt verdens mest grundige uddannelsesprogram for negleteknik. Efter kurset har du fået den grundlæggende forståelse og den praktiske træning, så du i fremtiden kan udføre et professionelt stykke negle håndværk.

Køb et neglekursus

Mange hjemmesider tilbyder i dag negle kursus i flere forskellige konstellationer. Hvis du går og overvejer at tage en uddannelse i negleteknik, så tag et kig på nail4you, som tilbyder neglekursus. Her lærer du alt om neglens anatomi, hygiejne, manicure og pleje, samt alt om negleprodukter. Ud over en masse ny viden, får du fra kurset start udleveret en kursusmappe som indeholder alt om natur negle og kunstige negle, samt viden og erfaringer fra deres dygtige instruktører. Materialet er sammensat ud fra mange års erfaringer fra branchen og du vil blive klædt godt og grundigt på. Du vil blive oplært i både udførelsen af gele og akrylnegle, og mange vælger at målrette sin viden, og satse på en af teknikkerne. Ikke sagt at du vil kunne tilbyde at udføre begge typer, men undervejs i forløbet vil du blive vejledt i fordele og ulemper i begge disse to neglesystemer.

Hold dig ikke tilbage med at komme i gang med dette kursus. Tag din veninden under armen og få arrangeret et kursus gennem nail4you – i vil ikke blive skuffet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.