Events

Nav TechDays 2016

Nav Tech Days der afholdes i Antwerpen er stedet, hvor mange af de absolut førende udviklere, konsulenter, virksomhedsledere og ikke mindst IT Specialister mødes til en af de vigtiste konferencer i branchen. Det er en konference af specialister der også er lavet til specialister, og et sted hvor cremen af cremen mødes.

Som navnet antyder det, så er det en relateret til Microsoft Dynamics Nav, der er verdens førende økonomi system. Det er en konference, hvor deltagerne kan mødes med kollegaer, kunder, leverandører, konkurrenter osv fra hele verden. Der er workshops, foredrag, paneldebatter og meget mere.

På konferencen er der mere end 25 talere, der holder foredrag og workshops. Ikke overraskende er en stor del af dem fra Microsoft, og en hel del af disse er fra Danmark, men der er også andre udviklere og konsulenter, der taler på konferencen i Belgien.

På deres hjemmeside Navtechdays.com kan man se alle deltagerne, og hvis du kigger efter, kan du se, at der er rigtig mange deltagere fra Danmark. Blandt de firmaer der er rigtig godt repræsenteret finder man Abakion, der er specialister i navision, med 11 deltagere er de blandt de firmaer, der har flest udsendte af sted.

Nav Tech Days er en konference, der er åben for alle, som vil betale de 300 euro det koster, men det er samtidig en konference, der er henvendt til firmaer, der er arbejder professionelt på området.

 

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.