Generelt

Lej en container til dit næste event

Lej en container til dit næste event

Hen over sommeren er der løbet mange events overstablen. Rigtig mange koncerter er blevet afholdt med stor succes i år, hvilket vi kun kan takke det gode vejr for. På de mange koncertpladser og festivalspladser rundt omkring i landet, lejer de forskellige barer og restauranter store container, hvor de kan såt og servicer diverse ting fra. En professionel løsning på en eventcontainer – eller måske et helt eventområde på en festival eller lignende, kan være en god løsning hvis du har tænk dig at deltage som restauratør. På de store festivaller som bl.a. Roskilde Festival og Tinderbox i Odense er det bygget en hel containerby i et eventområde på festivalpladsen. Her har de mange festivalgæster mulighed for at slappe af mellem koncerterne.

Containerne på festival indrettet til perfektion

Det er kun kaffebare og madboder containerne bliver brugt til. Under Roskilde festival var der også indrettet container med store sove pladser, hvor både artister og gæster kunne overnatte. Mange tænker sikkert at de ikke vil sove i en container og at det aldrig kan blive lige som et rigtigt hjem. Men efterhånden er der rigtig mange storbyer som benytter sådanne contianer som fuldtidsboliger, hvilket fungere rigtig godt

Flere værter lejer opbevaring under festival

Under Northside festival i Århus, var der flere virksomheder som havde brug for plads tæt på pladsen, hvilket hurtigt kunne blive et problem da standpladsen på en festival er ret begrænset. Derfor var der flere som valgte at leje et lagerhotel i Århus, så man på den måde kunne have tingene tæt på, og ikke skulle købe større stand plads. Generelt set er det faktisk en rigtig fornuftig idé at leje et opbevarings/depotrum ved større events og messer, så man på den måde har sine vare tæt på eventet, uden at skulle have det opbevaret på selve pladsen.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *