Events

iPhone 7 bliver til iPhone 6SE

iPhone 6 SE og ikke iPhone 7

Septembers største event, er uden tvivl Apples event Keynote i San Francisco, som efter sigende afholdes d. 7 september. Apples direktør Tim Cook har endnu ikke udsendt nogen invitation om eventet, så det er stadig kun rygter, men stærke rygter.

Den nye iPhone bliver ikke iPhone 7, men iPhone 6SE

I den seneste uge har rygterne omkring det kommende Apple event, gået højt. Jungletrommerne går på at Apple venter med at udgive iPhone 7 til 2017 og den iPhone der bliver lanceret her i september 2016, altså kommer til at hedde iPhone 6SE. Det har længe været uvist om hvad den nye telefon fra Apple kommer til at hedde, men rygtet om at de kalder den for iPhone 6SE er blevet forstærket, efter nyt billedelæk. Billedelækket er fra et program kaldes Geekbench, som tester ydeevnen på mobiltelefoner. Billedet er ikke super skarpt, men man kan skimte at der bliver testet iOS 10 og modelnummeret på iPhonen er 6SE.
Det er blot rygter, og det er endnu farligt at slå fast hvad eventet byder på, men alt peger på altså på en iPhone 6SE til september. I forhold til Apples tidligere udgivelser og events, giver det også god mening at vente med at udgive iPhone 7 til år 2017, derved vil de kunne spinde nogle marketingskroner på iPhone 7 i 2017 – altså i spil med 7 tallerne. Måske den billigste model også kommer til at koste 777$ – det er meget tynde rygter, men om ikke andet, er de aktuelle.

Hold opdateret på mobilevents

Der findes utallige amerikanske sider som løbende opdatere med nyheder om mobiler og smartphones. En af de førende hjemme i danmark, er hjemmesiden mobil.nu. Her finder du informationer om alle nyheder og rygter inden for mobilmarkedet. Siden er desuden fyldt med gode guide og tricks til at udforske mobilmarkedet, i forbindelse til det næste mobilkøb.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.