Generelt Messer

Investordagen 2016 – bliv klogere på investeringer og formuepleje

Igen i år kan du komme med til Investordagen, hvor du kan blive klogere på investering. Arrangementet bliver afholdt i København og Odense, og det er Dansk Aktionærforening, der har stået for at stable det på benene. I år vil du blandt andet kunne opleve foredrag, debat og oplæg fra Nordnet, Proinvestor, Danske Bank samt Jyske Bank.

På selve messen vil du, udover ovennævnte, kunne finde en lang række rådgivere, børsnoterede selskaber og finansielle udbydere, som du kan tale med omkring dine investeringer. Herudover vil der være oplæg fra VIP-talere, topchefer og analytikere, der vil give deres bud på fremtidens bedste investeringer.

 

De store spillere fra branchen deltog sidste år

Sidste år kunne du møde topchefer fra FLSSmidth, DSV og Novozymes, som alle er specialister inden for hvert deres felt. Blandt andet kan du deltage i foredrag omkring aktive kontra passive investeringer. Miranova, der arbejder med formuepleje, var også ligeledes til stede sidste år. Der er altså rig mulighed for at blive klogere på, hvordan man bedst muligt forvalter sine investeringer.

 

Kom gratis med, hvis du læser FinansNYT

Ligesom sidste år kan du komme gratis med, hvis du læser FinansNYT. Gør du det, så skal du anvende koden ‘VIPFinanshuset2016’, og du vil kunne komme med på dagen kvit og frit.

 

Dato, tid, sted og pris

Datoen for eventet finder sted d. 20. september i København samt d. 29 november i Odense. Eventet er ikke det første i rækken i år, for det har allerede været afholdt i april og tidligere i juni, så har man misset de datoer, vil der altså stadig være mulighed for at anskaffe sig billetter til de to kommende arrangementer.

Prisen for at deltage i eventet vil komme til kr. 150,-. Har du spørgsmål eller er der noget, du er i tvivl om, så kig ind på www.investordagen.dk, hvor du kan finde meget mere information.

 

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *