Firmaevents Fyn Jylland Messer Sjælland

Hold dit næste event her

sinatur hotel

Hvis du som virksomhed overvejer at holde et firmaarrangement i skønne naturlige omgivelser, så er hotelkæden Sinatur det rette valg. Sinatur er en landsdækkende hotel og konference kæde, som ligger i hele Danmark, et hotel på nordsjælland, to på fyn og 3 i midt jylland. De 6 hoteller er følgende:

  • Hotel Skarrildhus, som er beliggende i en smuk park, omgivet af en masser skøn natur omkring sig, tæt på Herning, og det nordligste beliggende hotel, af de 6.
  • Sinatur Hotel Haraldskær ligger midt i den frodige Vejle Ådal i den fredede herregårdsbygninger fra 1434 tallet, hotellet er total istandsat i 2013.
  • Sinatur Hotel Sixtus ligger på den smukke Hindsgavl Halvø på Fyn direkte ud til Fænøsund, med smuk udsigt. Hotellet minder om en herskabelige gamle patriciervilla med lyse, velfungerende mødelokaler og udsigt over sundet.
  • På Sinatur Hotel Gl. Avernæs forenes moderne faciliteter med flot natur, smukke historiske bygninger og en nærværende atmosfære. Hotellet er beliggende på Sydfyn, med Lillebælt på den ene side og Helnæsbugten på den anden.
  • Sinatur Hotel Storebælt ligger naturskønt direkte ud til Storebælt, så tæt på vandet du overhovedet kan komme. Hotellet er total istandsat i 2013, med nye flotte moderne lokaler.
  • Sinatur Hotel Frederiksdal ligger direkte ned til Mølleåen, midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Hotellets naturskønne beliggenhed inviterer til stille pauser og oplevelser i det fri.

De 4 kerneværdier

Over hele linjen bygger Sinatur sit fundament på 4 kerneværdier, som er:

Nærvær. Hotellerne gør alt for at skabe en unik oplevelse for de enkelte gæster, og gør sig umage ved hvert besøg. Ligeledes tilbyder hotellet en masse faciliteter i forbindelse med teambuilding arrangementer.

Gastronomi. Når du opholder dig på en af Sinaturs hoteller, bliver du forkælet med specialiteter, som er lavet helt fra bunden af med sæsonens råvarer. De forskellige hoteller prøver så vidt muligt at dyrke alt lokalt og økologisk. Derfor har de for nyligt modtaget  det økologiske bronze spisemærke, hvilket betyder at 30-60% af maden på hotellerne er økologisk. Snatur kan som den eneste hotelkæde i landet prale af dette mærke.

Klima. Alle Sinaturs hoteller producere grøn energi fra egen skov, bruger CO2 neutralt træflis, har flere vindmøller og solvarmeanlæg. For at støtte op om den grønne linje, tilbyder hotellerne gratis opladning af elbiler, til alle kunder, som besøger hotellet.

Natur. Navnet Sinatur, altså Si’natur, siger alt om kædens holdning til naturen. Naturen er i midtpunktet af deres værdier, og der værnes om den i stor stil.

Besøg hjemmesiden her og book din næste konference.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *