Blog

Baby shower er det nye

Hvis man ser bort fra fødselsdage, konfirmationer, polterabender, bryllupper og andre af de helt store begivenheder, er baby showers noget af det der for alvor er ved at vinde frem. I USA er det en stor begivenhed, hvor alle veninder begaver den kommende mor med gaver og gode råd. Her i landet er populariteten ikke i nærheden af den samme, og det er langt fra alle kommende mødre, der har fornøjelsen af at få holdt et baby shower. I følge gammel overtro bragte det uheld at modtage gaver til et barn, inden det var født, og det kan være en af grundene til at det har haft lidt svært ved at slå igennem.

Det er nok de færreste der skænker denne overtro mange tanker, og det er da også en rigtig god mulighed for veninder og familie til at samle sig og hylde det liv der vokser inden i kvinden. Man kender også til begivenheden fra mange amerikanske populære tv-serier, hvilket uden tvivl har været med til at udbrede traditionen. I sær for førstegangsforældre er der mange udgifter forbundet med at blive forældre, og ved et baby shower er det meget normalt at man får en masse af de ting, man ellers skulle ud og købe.

Der er mange butikker, der har barselsgaver der passer til netop baby showers, fordi det er ved at blive et fænomen i Danmark. Disse gaver er typisk noget som alle kan bruge, og som man kan bruge flere af, hvis der skulle komme andre med samme ide.

Mange vælger at et baby shower i stil med en polterabend skal være surprise, så den kommende mor bliver overrasket, mange ved dog også at kvinder der er i gravide i 7. eller 8. måned ofte gerne vil have mulighed for at planlægge, så det er bestemt ikke alle der vælger overraskelsesmomentet.

 

 

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *