Blog Firmaevents Fyn Jylland Sjælland

Gode råd til firmaeventet

Skal du stå for at arrangere et event for din arbejdsplads? Så er der en masse ting, som du skal overveje, inden du går igang, og det kan være rigtig svært at finde ud af, hvordan man skruer det hele sammen, så aftenen ender succesfuldt, og alle er tilfredse. Det er nærmest umuligt, men hvis man bruger lidt tid og tænker lidt over tingene, så kan det faktisk sagtens lade sig gøre at stable et arrangement på benene, som de fleste vil være tilfredse med. I bund og grund handler det om, at alle skal have en god aften. I denne artikel vil vi prøve at spore os ind på, hvad man skal gøre for at arrangere et succesfuldt firmaevent.

Opstil nogle rammer for arrangementet

Det første, man skal gøre, er at finde et tema til festen. Det er klart lettest, hvis man har et udgangspunkt på den måde. Det behøver ikke at være eksempelvis et 80’er-tema – det kan sagtens være mere åbenlyst. I bund og grund handler det bare om at sætte et tema for arrangementet. Det kan eksempelvis være en vinaften, 7-retters menu, lounge-stemning eller noget andet. Der er frit valg på alle hylder, men overvej målgruppen. Er det nogle, der ville syntes, at det er fedt med en udklædningsfest, så hold det – men husk; alle skal føle sig tilpasse.

Når du har fundet på dit tema, så sørg for at det er gennemført. Det er de små detaljer, som folk bider mærke i. Hvis du eksempelvis er gået efter lounge-temaet, så sørg for eksempelvis for, at DJ’en spiller loungemusik. Tjenere der hele tiden sørger for, at der er champagne i glasset ville også bidrage til stemningen.

Sørg for at vælge den rette underholdning

De fleste events bliver ekstra mindeværdige, hvis der er en eller anden form for underholdning. Her er stand up den klassiske løsning, men igen; husk, at det er festens tema, der bør diktere slagets gang. Det holder eksempelvis ikke, at der pludselig kommer en gakket stand up-komiker midt i vinsmagningen. Der ville det være bedre, hvis der kom en vinekspert og lærte lidt om forskellige typer af vin, hvordan man smager på den og så videre. Sørg derfor for, at den underholdning, du booker, passer til resten af temaet.

Skal du arrangere et stort event, så overvej et eventbureau

Nogle gange kan et event godt være for stort til, at man selv kan arrangere det – i hvert fald, hvis det skal være sådan, at alle er tilfredse. Derfor bør man overveje, om det ville være lettere at få et professionelt eventbureau til at stå for det. Det er især, hvis der kommer mange mennesker, og det ikke bare er en lille fest, man skal holde, hvor man kender alle de deltagende personligt. Et professionelt eventbureau har den nødvendige erfaring til at afholde og arrangere større events, og du kan derfor trygt overlade det tunge læs til dem. Så er du også sikker på, at det kommer til at foregå, som du ønsker det. Og man kan jo altid komme med forslag til tema selv.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *