Blog

Gode idéer til nye og lækre drinks

Du behøves ikke at være den helt store festabe, før du fortjener at forkæle dig selv med lidt lækre drinks. Man kan hurtigt blive for vant til de samme blandinger, hvilket, i længden, kan gå hen og blive en smule kedeligt. Det kan også være, at du bare har lyst til at udfordre nogle af dine venners smagsløg. Der findes heldigvis et hav af kombinationer, som kan blive til de bedste cocktails, du nogensinde har smagt. Måske er det her, du finder din nye favorit? Det kan i hvert fald aldrig skade at prøve noget nyt.

Hvad skal jeg vælge?

Når det kommer til at lave en god opblanding, så er det først og fremmest en fordel, at du har en idé om, hvordan du bedst kan lide blandingsforholdene. Måske er du typen, der foretrækker, at man kan smage alkoholen, som du anvender. Eller skal det være syrlige eller søde smagselementer, der stjæler showet? Når du er din egen bartender, så er det dig, der bestemmer. En god drink har altid form for spiritus som base. Så du skal fra start bestemme dig for, om du foretrækker en god gin, vodka, whisky, rom eller en helt femte eventuelt. Hvis du allerede ved dette fra start, så er du allerede god på vej. Resten af miksturen bliver den rene leg at opfinde, og du tager sjældent fejl ved at afprøve smagsvarianter, der passer til din unikke smag. Du kan finde et stort udvalg af diverse sodavand og sirupper, hvis du foretager dig en grænsehandel på nettet. Her kan du finde alle de gode tilbud samt det store udvalg og muligheder, som du kan i de fysiske butikker. Det er næste ligesom, når du er der selv. Her springer du blot turen, køen og fragten over.

Pift dem lidt op

En god drink er, uden tvivl, baseret på de rigtige kombinationer og ingredienser. Dog kan du få dem til at se ekstra interessante ud, hvis du giver lidt ekstra opmærksomhed til fremstillingen og udseendet. Du kan servere dine drinks i både høje og lave glas, der vil skabe et helt anderledes udtryk. En anden mulighed er, at du laver en lækker sukkerkant rundt om glassets top. Dette vil også gøre, at din drink vil få tilsat en ekstra smule sødme. Hvis du ellers kan finde nogle sjove sugerør, små paraplyer eller friske bær, så hæver du niveauet en lille smule mere.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.