Generelt

Få et bedre overblik over dine medarbejdere med Workforce Management

Hvis du ejer, eller leder, en virksomhed, der har flere medarbejdere ansat, har du brug for et overblik. Workforce Management er et program, der giver dig et godt overblik over de mange aktiviteter, der er forbundet til dine medarbejdere. Blandt andet kan programmet anvendes til at sikre, at din virksomhed har sat de rette medarbejdere til den rette opgave på det rette tidspunkt.
Det kan Workforce Management hjælpe med
Workforce Management kan blandt andet hjælpe dig med:
– Registrering af tid
– Planlægning af vagter
– Nødvendig dokumentation
– Elektronisk overblik over kørsel
– Godkendelse fra kunder
– Fakturering
– Intern kommunikation
– Lønstyring
Hold nemt styr på tidsregistreringen
Når du vælger at anvende Workforce Management, vil du få hele fem forskellige måder at registrere tid på. På den måde har du mulighed for at vælge den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Du kan blandt andet vælge en komme/gå-registrering via en app. Det er ofte en fordel, hvis du eksempelvis har et rengøringsfirma. Du kan også vælge komme/gå-registrering via terminal. Det er ofte en foretrukken løsning på restauranter.
Du har også mulighed for at vælge detaljeret timeseddel. Det er en fordel, når dine medarbejdere skal have mulighed for at kunne indberette timer på forskellige datoer og tidspunkter. Eller hvis de har flere timeregistreringer på samme dag.
Du kan også vælge automatisk tidsregistrering. Det hedder InOuTime i programmet. Her vil programmet helt automatisk registrere, hvornår dine medarbejdere er på arbejde. På den måde skal din virksomhed anvende minimale ressourcer på tidsregistreringen.
Få en nemmere vagtplanlægning
Vagtplanlægning kan hurtigt tage en masse tid. Men med programmet får du mulighed for automatisere processen. Det gør det nemmere for både dig som arbejdsleder og så dine medarbejdere. Medarbejderne vil også kunne se deres vagter, ligeså snart I har godkendt dem fra administrationens side.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *