Events

Events sætter kulør på tilværelsen

De fleste af os havner før eller siden i livets store trædemølle, hvor man pludselig opdager, at den ene dag bare tager den anden, og det hele er blevet lidt trivielt og ensformigt. Det er der for så vidt intet i vejen med, men det kan være rart af få brudt mønteret og få lidt ”frisk luft”. Om det er en ferie, en koncert eller en anden form for event er for så vidt underordnet. Hovedsagen er, at der sker lidt nyt en gang imellem. Der sætter krydderi på tilværelsen, og det er faktisk også vigtigt for det mentale velbefindende.

Ideer til private events

Den klassiske private event er festen. Alle kan holde en fest, og der er masser af lejligheder som for eksempel fødselsdage eller andre mærkedage. Men det er såmænd også fuldt legalt at holde en fest uden særlig anledning. Alle elsker at blive inviteret til fest, og det er en af de adspredelser, der virkelig gør livet værd at leve.

Er du bare dig selv eller er I kun få stykker, er andre klassikere selvfølgelig restaurantbesøg, biografture og eventuelt forskellige kulturelle arrangementer. Men i det lange løb kan selv disse ting blive lidt trivielle, hvis det er lidt det samme, der sker uge efter uge. Det gælder med andre ord om at sætte fantasien i gang. Tag på endagsture til nye steder, lav overraskelser for venner og familie osv.

De senere år er også udenlandsrejsen blevet en populær event for mange. Det er blevet billigere at rejse, og mange tager ligefrem udenlands flere gange om året. Det giver mulighed for at opleve nye kulturer, se nye landskaber og i det hele taget få et solidt break fra hverdagens forudsigelighed.

Ideer til events i arbejdslivet

Dagligdagen kan for mange blive temmelig ensformig på hjemmefronten, men endnu værre er det måske næsten på arbejdet, hvor mange jobs kan være endog meget ensartede. Hvis der skal ske noget utraditionelt i arbejdstiden, kræver det dog som regel, at arbejdspladsen er med på ideen. Men det kan faktisk være lettere at få chefen med på den slags, end man måske i første omgang skulle tro. Erhvervslivet får nemlig i stadig højere grad øjnene op for, at medarbejdernes trivsel er vigtig for arbejdsevnen, og at det ofte ligefrem kan betale sig at investere i trivsel.

En daglig tilbagevendende ”event” kan eksempelvis være en spændende frokost som erstatning for den hjemmesmurte madpakke eller andre små ting, som kan bryde den ellers måske lidt kedelige arbejdsdag. Det kan selvfølgelig også være firmafester eller udflugter. Er der ikke andre i firmaet, der tager initiativ til den slags, er det måske dig, der skal gå foran og få det sat i gang.

Hvis fantasien ikke helt slår til, findes der masser af virksomheder, som ligefrem har specialiseret sig i at arrangere events som en kerneydelse. Hvis du således mangler inspiration til næste firmaevent, kan du måske vende ideen med chefen. Et sådan event er nemlig selvsagt ikke gratis, men til gengæld kan det arrangeres som eksempelvis teambuilding eller på anden måde erhvervsrettet, så firmaet som helhed også får gavn af at investere i medarbejderne.

Der findes mange event-arrangører, og et eksempel er CoastZone, der faktisk i 2016 har fået den fornemme titel ”Årets bedste teambuildingleverandør”. Virksomheden har da også været i gamet i en længere årrække, og har dermed erfaring med, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. De fleste events hos CoastZone benytter virksomhedens faciliteter i hovedkvarteret i Tørring, men det er også muligt at få arrangeret events andre steder, for eksempel hjemme i virksomheden.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *