Events

Events er til alle – Også små børn

To børn skærer i græskar.

Mange events bliver skabt med en bestemt målgruppe i tankerne, og mange gange er det kun den målgruppe som har mulighed for at deltage. Sådan er det dog ikke altid, og der findes også mange event som inkluderer mange forskellige mennesker. Hvis vi tager festivaler som et eksempel, så vil de fleste af os tænke på høje koncerter og unge mennesker på druk. Dette er dog ikke kun tilfældet, og sandheden er at man i løbet af dagen vil kunne se mange familier med børn. Hvis man planlægger en event som også kan tiltrække børnefamilier, er det derfor vigtigt at tage hensyn til de mindre børn. Find praktiske hjælpemidler her.  

Plads til børneleg

Det kan være kedeligt for børn af alle aldre at deltage i en event, vis primære målgruppe er voksne. Der skal derfor være dedikeret et lokale eller et rum, hvor børn kan lege med hinanden lidt, inden de igen skal ud og opleve ting med deres forældre.

Vis hensyn med stille områder

Festivaler larmer meget. Der er nemlig både koncerter med høj musik og højt råbende mennesker som render rundt og har det sjovt. Dette er dog ikke altid hensigtsmæssigt for små børn, og høreværn er ikke altid nok. Eventkoordinatoren bør derfor tænke på at lave et stille område, hvor man kan gå hen når larmen bliver for meget. Her kan familier fx gå hen for at hygge med deres børn, indtil batterierne igen er ladet op til at returnere til eventen.

Underholdning til små børn

Når man ved at der kommer børn til sin event, så skal der også være noget til dem. Der skal derfor opstilles underholdning til børn i alle aldre. Her kan der måske være tale en tryllekunstner, en klovn, et dukketeater eller noget helt andet. Pointen er at underholde børnene, så de også har noget at hygge sig med.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *