Generelt

Et tema er vigtig til et succesfuldt event! 

Hvad vil det give dig, at dine medarbejdere kommer på arbejde mandagen efter firmasommerfesten og bare udstråler, at det var den BEDSTE sommerfest de nogensinde har været til?
Vil det ikke allerede nu få dig til, at gå all in og skabe den absolutte BEDSTE sommerfest til dine medarbejdere?

Sommerfest er lig med HAWAIIFEST og det HITTER VIRKELIG!  

SÅ NEMT ER DET!  
Vi har nemlig forberedt din
hawaiifest for dig!

Dine medarbejde træder ud på jeres kæmpe græsareal, som nu er som en kæmpe strand. Der står palmetræer i forskellige stilarter og størrelser rundt omkring samt store bannere af strande og klipper, som tilsammen skaber de bedste rammer, helt som I er på en rigtig hawaii strand. I midten står bambus baren selvfølgelig med de lækreste drinks, som lanceres over baren. Drinksene bliver selvfølgelig serveret i kokosnødder og med små hawaii paraplyer i de skønneste hawaii farver.

Når temperaturen falder fortsætter hawaiifesten selvfølgelig inde i kantinen, hvor store bannere er opsat med den flotteste solnedgang. Store og små palmetræer dominerer og skaber rammerne for hawaiifesten fortsætter. I hver sin ende af lokalet er der opsat to bar, en bambus bar og en træ bar. I bambus baren fortsætter de lækre drinks medm, at blive lanceret over baren, og i træ baren er det lækre små softice i selvfølgelig hawaii farverige is bagere, der lanceres over baren. Hver gang der gives en softice over baren, udleveres der også en hawaii krans med. Intet går ned på festen og hawaiitemaet!   

Kan du allerede mærke hawaii stemningen dine medarbejdere vil få, og skal du have denne hawaiifest og hawaii stemning skabt til firmasommerfesten 2022?

Gør forberedelserne til din hawaiifest let for dig som festarrangør!
Lej ALT du behøver til årets sjoveste, vildeste og ikke mindst mest omtalte hawaiifest hos LejDetHer.dk. Du skal ikke så meget som røre en finger! Klik in på hjemmesiden og lav en ordre med alt det du skal bruge for, at din hawaiifest til dine medarbejdere bliver 2022 fedeste firmasommerfest med det fedestehawaiifest tema.

Sociale arrangementer giver energi og glæde til de lange arbejdsdage 
Alle vil jo gerne have altid glade og engageret medarbejdere, så hvorfor ikke sørge for hele tiden, at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere?

Og dette er hvad et tema gør – skaber stemning, sørger for der er en rød tråd med årstiden og temaet, skaber festligt humør fra start til slut af hawaiifesten. 

God fest!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.