Generelt

Dette måleværktøj vil gøre dit liv meget lettere

Er du træt af at skulle finde tommestokken frem, hver gang du skal lave en arbejdsopgave? Eller når en del af den knækker af, og du til sidst kun har en lille stump tilbage på? Dette problem vil nu være løst, da du sagtens kan foretage mål digitalt. Lær mere herunder

Et smart og digitalt målebånd

Lasermåleren er tommestokkens sejere fætter. Den er en moderniseret måde at måle afstand på, som du helt sikkert vil få glæde af. Den er ikke større, end at den passer i din lomme, og den kan ikke kun måle afstand, men også rumfang og areal. Hvis du skal måle fra væg til væg, giver den dig et resultat på displayet, så du slipper for at hive tommestok og lommeregner frem. Derudover findes der også modeller, som kan måle vinker, hvilket er utroligt brugbart, hvis du f.eks. skal måle hældningen på dit tag.

Dette skal du være opmærksom på ved køb af lasermåleren

Der er mange faktorer, som har indflydelse på prisen på de forskellige modeller. Ønsker du et mere bæredygtigt batteri, som holder længere, eller måske kunne du godt tænke dig, at se displayet i højlys dag. Disse faktorer er nogle, som du vil skulle betale ekstra for, hvis det ønskes. Præcision er også en faktor, du skal betale ekstra for. Hvis du altså ønsker alle disse faktorer, vil lasermåleren hurtigt komme op i omegnen af 3000kr.

Fordele ved lasermåleren

Med en lasermåler vil du ikke skulle skrive dine mål ned, da den er udstyret med indbygget hukommelse, hvilket vil sige, at den husker alle de mål, du nogensinde har foretaget på den. Du vil heller ikke skulle regne, da den er programmeret med areal- og rumfangsudregning, og Pythagora’ læresætning. Dette vil give dig tid og energi til at fokusere på din arbejdsopgave, i stedet for at blive fanget i hovedregningen.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *