Blog

Den perfekte sommerfest

Vi går så småt sommeren og sommerferien i møde, og det betyder at sommerens mange fester efterhånden også er lige om hjørnet. Skal du også holde en sommerfest i år? Så læs med her og få en række tips til, hvordan du holder en fest, som bliver husket længe efter, den sidste drink er tømt. Det er selvfølgelig sjovest at holde sommerfest i haven eller på terrassen, men skulle vejret være mindre sommerligt, kan de fleste forslag herunder også laves indendørs.

Kulør på tilværelsen

En god sommerfest starter med en god gang oppyntning. Gør den farverig og hyggelig med for eksempel vimpelguirlander eller balloner. Du kan også hænge lyskæder med farvede pærer op. Det giver en hyggelig belysning, og fordi det aldrig bliver helt mørkt om sommeren, kan de sagtens bruges som eneste belysning både inden- og udenfor.

Underholdning

Til en god fest er der også god underholdning. Hvis du holder en stor fest, kan du booke underholdning udefra. Festkomikeren har erfaring med underholdning til 50 års fødselsdage og andre festlige arrangementer og går meget op i at skabe gode relationer mellem festdeltagerne. Hvis dine gæster ikke kender hinanden, er det en perfekt mulighed for dem at komme til det. Hvis du ikke er til den slags underholdning, kan du selv arrangere sjove lege og konkurrencer til aftenen.

Natmad og snacks

Man skal aldrig gå ned på snacks! Stil chips, saltstænger, nødder og andet godt på bordene efter maden, så dine gæster har lidt at gumle på i løbet af aftenen. Hvis festen fortsætter til efter midnat, er natmad et sikkert hit hos jer alle. Server en ristet med det hele eller hav pølsehorn og pizzasnegle klar. Hvis du vil opnå heltestatus, kan du lægge små poser chips frem, som din gæster kan tage med hjem til dagen derpå. Dem bliver de glade for!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *