Events Generelt

Cyber monday 28. november 2016

cyper monday

Black friday er blevet en fast tradition herhjemme i Danmark, henover de seneste par år. Søster fænomenet “Cyber monday”, som er mandagen efter Black friday, er så småt begyndt at vinde ind herhjemme også. Cyber Monday er en betegnelse for mandagen efter Thanksgiving, som er den sidste torsdag i måneden, og altså en gammel amerikansk tradition. Thanksgiving stammer helt tilbage fra 1950’erne, som dengang var en høstfest. Dagen efter høstfesten er altså Black friday, som er en af de største handelsdage i Amerika, og nu også i Danmark! Cyber Monday dukkede for første gang op i 2004, hvor Scott Silverman i forbindelse med et studie omkring det Amerikanske forbrugsmønster. Her viste det sig, at mandagen efter Thanksgiving, var en af de største online handelsdage, set ud fra omsætningen. Dagen har lige siden 2005 været en fast tradition i USA, hvor online butikker sætter priserne ned, og der bliver shoppet i stor stil.

Cyber Monday i danmark

Cyber monday er blot en af mange datoer, vi her i Danmark har taget til os, var USA. Sidste år, 2015, var mange af de store elektronikgiganter med på Cyber monday, og der er nu et nyt markedsførings grundlag. Mange faktorer peger på at Cyber monday 2016, bliver stort, da interessen generelt er stigende og en god forlængelse til at shoppe videre efter Black Friday. Ligesom Black Friday, kan Cyber monday være en god dag at få julegaverne indkøbt på, eller en god dag at få bestilt netop, det produkt du længe har gået at ventet på.

Online shops som er med på Cyber monday

Som nævnt er flere og flere online shops herhjemme i Danmark kommet med Cyber Monday. En webshop som Uniggardin, som sælger alt indenfor gardiner, og specielt Lamelgardiner og Plissegardiner. Så hvis du går og skal til at investere i nye gardiner til hjemmet, er det en god idé at vente til Cyber monday, hvor netop Uniggardin, vil have ekstraordinære rabatter.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *