Events

Copenhagen Fashion Week

Det er godt halvanden måde siden at årets første udgave af Copenhagen Fashion Week løb af stablen. Der er dermed stadig et godt stykke tid til at der igen skal afholdes Copenhagen Fashion Week, men ikke desto mindre er der allerede mange, der har sat et kæmpe kryds i kalenderen i august, hvor næste 2017’s anden udgave af Copenhagen Fashion Week.

Copenhagen Fashion Week er nemlig en kæmpe begivenhed for alle, der har en interessere i mode. Copenhagen Fashion Week er tre store messer der foregår i Bella Center, Øksnehallen og Gallery Studio. En stor del af Copenhagen Fashion Week er forbeholdt for branchen og folk der er tilknyttet modebranchen på den en eller anden måde. Det kan være alt fra de etablerede navne som Henrik Vibskov, Day Birger et Mikkelsen, Bruuns Bazar og til helt nye designere, der er ved at bryde igennem.

I løbet af ugen er der ofte helt op mod 50 modeshows, hvor alle de store mærker har mulighed for at vise tidens tendenser frem så vel som at vise deres bud på hvad fremtidens mode kommer til at være.

Ikke kun et lukket selskab

Som nævnt er det mange af arrangementerne uden CFW der er forbeholdt for “modeeliten”, men der er også mange af tiltag, der er åbent for offentligheden. Denne del går et langt stykke hen ad vejen under navnet Copenhagen Fashion Festival, og er arrangeret af Danish Fashion Institute og København City Center.

Her får borgere og alle andre mulighed for at komme inden for i modebranchen der ellers godt kan være et meget lukket selskab. Modebranchen er med til at åbne op for den mere brede befolkning på denne måde, uden at skulle åbne den eksklusive Fashion Week helt op.

 

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *