Generelt

Black Friday er årets event

Medmindre du ikke har været online eller set TV eller åbnet en avis de sidste par uger, så er du nok klar over det. På fredag er det igen tid til årets største begivenheden inden for shopping. Der er nemlig Black Friday. Begrebet har kun været brugt i relativ få år i Danmark, men vi danskere elsker det. Således er Black Friday på relativ kort tid blevet den dag på hele året, hvor der bruges klart flest penge. År efter år har stået i rekordernes tegn.

2018 ligner endnu et rekordår

Sidste år blev der på den ene dag omsat for 2,1 milliarder kroner, hvilket var omkring 100 millioner mere end året før. Selve begrebet efterhånden er blevet en smule udvandet. Black Friday tilbud ikke længere kun er besparelser på 70-80% men efterhånden også spar 20% på ost. Så selvom fænomenet har ændret sig gennem de sidste år, i takt med at alle butikker hopper med, så fanger det stadig.

Hvad skal man gå efter?

Som sagt så er mere eller mindre alle butikker hoppet med på bølgen og holder Black Friday. Det er dog langt fra i alle brancher, at der er lige gode muligheder for at lave en god handel. Det er typisk inden for elektronik, at der kan være være rigtig mange penge at spare. Nogle af dem der ude med de største black friday kampagner er også typisk elektronikforhandlere som Skousen, WhiteAway, Power og lignende.

Som sagt er der mange eksempler på black friday tilbud, der kan kategoriseres som værende i den absolut lave ende. Alt fra spar 10% på bukser, til halv pris på ost, til vind en sandwich. Mange er ikke længere klar over, hvad black friday egentlig er. For mange butikker såvel som kunder, så går det i bund og grund ud på, at det er årets største shopping begivenhed. Så er historien bagved sekundær.

Hvad med dig – er du klar til årets shopping event?

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *