Events

Black Friday d. 24/11 2016!

black friday

Et event som Black Friday er blevet mere og mere populær herhjemme i Danmark. Eventet begyndte for alvor at se lyset i 2013, og siden hen er eventet kun blevet mere og mere populært. Både blandt os forbrugere men i især også for virksomhederne. Dagen Black Friday er blevet den dag hvor mange virksomheder når deres højeste omsætning på året og den dag de har allermest travlt.

Fænomenet Black Friday er et event vi har taget til os fra Amerika, som er dagen efter thanksgiving. Thanksgiving er familiernes fest og stammer helt tilbage fra 1700 tallet. Dengang afholdte man thanksgiving på grund høsten var i land og derfor en glædens dag. Traditionen er holdt ved og både amerikanere og canadier holder denne fest hvert år. Black Friday er som nævnt dagen efter, og flere butikker har helt ekstraordinære tilbud denne dag og folkene er ellevilde.

Black Friday herhjemme

Flere og flere butikker og varehuse herhjemme har taget eventet til sig. Både webshops og fysiske butikker giver den ekstra gas netop Black Friday. En webshop som boernibalance.dk har gjort et sjovt tiltag og opfordret deres venner på facebook til at komme med forslag på produkter som de ønsker at kommer udsalg. Det er noget vi ikke ser så ofte herhjemme, men i udlandet er dette fænomen også en tendens, som er på vej frem. Det gavner både virksomhedens shop men også deres brugers arrangement på Facebook. Tilbuddene vil naturligvis ikke blive offentliggjort før selve Black Friday. Hold øje med dine yndlings butikker rundt omkring i landet – den 24/11 2016 er dagen for Black Friday i år!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.