Events

Besøg et krydstogtskib

 

 

Har du altid drømt om at opleve livet ombord på et krydstogtskib, men har du ikke pengene til det? Så er det nu, du skal slå til. Når Bravo Tours krydstogtskib, Navigator of the Seas, ligger til i København fredag d. 1. juli, er det nemlig muligt at komme ombord og se det store krydstogtskib. Dette er en oplagt mulighed, hvis man har børn, og måske ikke kan overskue at bruge sommeren ombord på et skib, men man gerne vil have følelsen – omend kun for et par timer. Børnene vil helt sikkert syntes, at det er fedt at prøve, og når I alligevel er der, kan I jo passende ose rundt i København efterfølgende.

 

Se det som en billig rejse

Har man ikke råd til en sommerferie, så er dette måske et godt alternativ. Prisen for arrangementet er 150,- kr. pr. person, og det gælder om at være hurtig, da billetterne sælges efter først til mølle-princippet, og der er begrænsede pladser. Selve skibet, hvorpå rundvisningen vil foregå, er 15 dæk højt, og blandt de faciliteter, der er ombord, kan blandt andet nævnes en klatrevæg, en skøjtebane, forskellige butikker og restauranter, hvor man kan få stillet sine shoppingbehov og nyde et godt måltid mad, imens man er ombord på skibet. Bravo Tours sørger for en vært, der vil guide jer rundt på skibet og fortæller jer alt om livet ombord.

Hvis du er interesserede i at deltage i arrangementet, så skal du møde op ved Oceankaj på Københavns Nordhavn kl. 10.30, d. 1. juli 2016. Se efter Bravo Tours-skiltet. Selve rundvisningen starter kl. 11, og slutter kl. 14. Herefter vil der være en frokost i skibets restaurant inkluderet i prisen, hvilket gør den yderst favorabel for 150 kr. Man får altså en rundvisning på det store krydstogtskib og en frokost. Billetterne kan købes på bravotours.dk.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *