Events Messer

Apple dropper event?!

Apple event

Apple har så sent som i mandags lancerede deres sidste nye skud på stammen, en ny iPhone 7. Det er som sådan ikke en ny telefon, men en ny farve. Ligeledes har elektronikgiganten lanceret større plads på iPads og opkøbt en ny App. Ved denne lancering har Apple gået fuldstændig stille ved dørene, og ikke annonceret noget event. Det er sket få gange i historien før, men bestemt ikke hverdagskost. Vi tager et kig på hvorfor Apple ikke afholder event ved denne lancering.

Deres seneste lancering er sket uden et stort event, hvilket ikke er normalt for Apple. Flere mener at grunden til at de ikke har arrangeret event denne gang, kan være fordi det er et samarbejdsprojekt. Den nye røde iPhone udkommer for at fejre det over 10 år lange partnerskab mellem Apple og RED som er en global fund, der har en mission om at gøre verden fri for HIV/AIDS. Apple har tidligere lanceret en lang række RED products, som de selv kalder det, og her har det heller ikke været ved Keynote events.

Hvornår kan vi forvente den rammer butikkerne

Den nye iPhone kan bestilles fra 24 marts klokken 16 på Apple.dk samt ved autoriserede Apple-forhandlere og udvalgte teleudbydere. Apple oplyser desuden at de vil begynde leveringen i USA i slutningen af marts, mens resten af verden følger efter i april. Allerede nu har elgiganten sat annoncer op for den røde iPhone, hvor de skriver “Kommer snart”. Ligeledes er det mange teleselskaber som annoncer med telefonen, og ligeledes giver en oversigt over abonnement til familien, hvis man ønsker at købe telefonen ved dem. Der har været megen snak om den nye farve, så hvis du er en af dem som ønsker iPhone i denne fancy farve, bør du sidde klar ved tasterne.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *