Generelt
Frokost restaurant Odense

Spisested under Tinderbox

Odense åbner traditionen tro op for årets største odenseanske koncert, Tinderbox. Under Tinderbox valfarter personer fra hele Danmark, og flere steder fra Europa, til byen for at opleve populære kunstnere optræde på de store græsplæner.
Det er et fantastisk arrangement, hvor rigtig mange mennesker samles for et fælles mål – at høre fantastisk musik og have en dejlig oplevelse.

En af de ting, der gør festivallen til en dejlig oplevelse, er, at alle er velkomne. Der skelnes ikke mellem høj og lav eller tyk og tynd. Der er samtidig musik, der passer til de flestes smag. Er man til elektronisk musik, så kan man trygt bevæge sig i retning af Friluftsbadet, hvor Magicbox er bygget op. Her får man noget for pengene, da de spiller musik, hvor bassen er skruet op på maximum lydniveau.

Tinderbox har selvfølgelig også en lang række samarbejder med spisesteder, så deres besøgende også kan få en bid mad under deres besøg. Disse boder kan godt blive en smule trivielle, hvis man ikke ved, hvor man skal lede.

Frokost restaurant Odense

Hvis man ikke er en af de mange, der godt kan nøjes med en ”hånd-burger” eller en halvlunken pizzaslice, så er det også muligt at benytte sig af en af Odenses mange lækre restauranter. Restaurant Oluf Bagers Gård er placeret centralt i Odense og tilbyder lækker frokost inden fadøllene tager over. Her sidder man i rolige omgivelser og kan samtidig nyde en kold eller lun dansk frokost. Herefter er det nemt at cykle eller tage bussen tilbage til festivalpladsen, så man igen kan nyde dejlige sommertoner.

En af de spørgsmål man kan opleve at få, hvis man befinder sig på dette års Tinderbox er: ”Hvor kan jeg finde en god frokost restaurant i Odense“. Det er nu muligt at svare på dette spørgsmål.
Hvis ikke folk har lyst til at tage ud og spise på en restaurant i de dage, er det i stedet muligt at få bragt lækker og professionel smørebrød til døren.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *